Invitasjon til konferansen Sustainable Companies: We Make it Happen, 5-6.12

Kjære alle gode forkjempere for en bærekraftig utvikling,

Slik statsminister Erna Solberg understreket på Zero-konferansen i år: «Business as usual» er ikke et aktuelt alternativ.

Denne erkjennelsen er utgangspunktet for det internasjonale prosjektet Sustainable Companies (2010-2013). Prosjektets mål er å finne ut hvordan miljøhensyn bedre kan integreres i beslutningsprosesser i selskapene, slik at næringslivet bidrar til oppnåelsen av samfunnsmålet om bærekraftig utvikling.

Dette prosjektet tilbyr forskningsbaserte reformforslag som kan endre rammebetingelsene for næringslivet generelt, slik at norske/europeiske bedrifter kan bli markedsledende i overgangen fra «business as usual» og til en lavutslipps- og bærekraftig økonomi.

På avslutningskonferansen Sustainable Companies: We Make it Happen, 5.-6. desember i år vil vi legge frem våre reformforslag for hvordan vi kan skape de rette rammebetingelser slik at våre gode bedrifter får konkurransefordelen fremfor de ikke-bærekraftige. Vi har nettopp lagt ut et oppdatert konferanseprogram, fullpakket med reformforslag.

Konferansen er åpen for alle, inkludert folk fra næringslivet, fagforeninger, miljøorganisasjoner, offentlige myndigheter, forskere, studenter og media. Påmelding via prosjektets nettside. Fristen er 28. november.

Vi setter pris på all hjelp til å formidle informasjon om konferansen til andre interesserte, via nettsider, e-postlister og andre gode initiativ!

Beste hilsen fra Beate Sjåfjell

Les også

Bærekraftsnasjon eller oljenasjon?

Les kronikken i NRK Ytring, hvor CSN-styremedlemmene Beate Sjåfjell og Marianne T. S. Holter kommenterer regjeringens siste bærekraftsmelding