Visions and strategies to address sustainable energy and climate change
25-26. november 2010, Universitetet i Oslo

MILEN er et tverrfakultrt forskningsfelt etablert p Universitetet i Oslo januar 2009. MILENs mlsetning er legge til rette for tverrfakultr og tverrfaglig forskning og akademisk utvikling innen emner relatert til miljendringer og brekraftig energi. Emner av srlig interesse for MILEN er teori, politikk og praksis assosiert med fornybar energi, brekraftig forbruk og klimaendring – bde reduksjon av klimagassutslipp og reduksjon av de miljmessige konsekvensene av klimaendringer.

MILENs organisasjonskomit nsker bidrag som tar opp visjoner og strategier for hndtering av disse energi- og miljutfordringene, samt bidrag som omhandler nye politiske, etiske og naturfaglige fremskritt for redusere samfunnets energiforbruk, klimagassutslipp og andre miljmessige konsekvenser av energiforbruk.

Les mer (PDF, 426 KB)

Legg igjen en kommentar