Universitetet i Oslo og Handelshøyskolen BI arrangerer 31. august og 1. september Oslo Sustainability Summit 2009, et todagers internasjonalt toppmøte som samler tenkere og ledere for å løse våre globale utfordringer.

Klimakrisen og den internasjonale finanskrisen krever nye ideer og dristige nye initiativ. Vi må tenke nytt, vi må endre våre holdninger og atferd.

Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo og Senter for bedriftens samfunnsvar ved Handelshøyskolen BI vil 31. august og 1. september 2009 arrangere Oslo Sustainability Summit, den første i rekken av årlige toppmøter om bærekraftig utvikling. Årets Sustainability Summit omfatter «Arne Næss Symposium» med fokus på vitenskap og kultur (dag 1) og «Forum for Sustainable Business and Governance» (dag 2).

Se her for program: dag 1 (med CS-medlemmer Thomas Hylland Eriksen og Karen O’Brien som paneldeltakere) og dag 2.

Legg igjen en kommentar