Concerned Scientists Norway bestr av bekymrede og engasjerte vitenskapsfolk fra forskjellige forskningsinstitusjoner og med ulik faglig bakgrunn. Vi samles i oppfatningen om at klima- og miljproblemene i vid forstand s langt ikke har blitt mtt med tilstrekkelige tiltak fra norske politikere og myndigheters side.

Vre medlemmer kommer bl.a. fra flgende forsknings- og vitenskapsomrder: naturvitenskap, teknologi, rettsvitenskap, kultur- og samfunnsvitenskap og konomi.

Vi nsker nye medlemmer velkommen. For bli medlem m du vre ansatt i en vitenskapelig stilling ved en forskningsinstitusjon. Unntaksvis pner vi for medlemskap for personer med forskerbakgrunn som for tiden er i en annen stilling. Du m ogs kunne akseptere vrt manifest, som utgjr vr felles idbase.

Klikk her for ske om medlemsskap

Legg igjen en kommentar