Innkalling til konstituerende årsmøte for Concerned Scientists Norway

Concerned Scientists Norway (CSN) avholder konstituerende årsmøte torsdag 6. mars klokken 15:00 17:00. CSN ble opprettet i 2008 som et forskernettverk, med nettside, e-postliste (og etterhvert Facebook-side) som bindeledd, og styrt av et uformelt, selvoppnevnt styre. Vi ønsker nå formelt å organisere oss, slik at vi får en fastere form på organisasjonen og med medlemsvalgt styre, som vi også håper vil være med på å bidra til større engasjement hos medlemmene.

Årsmøtet vil finne sted i Spiserommet i Domus Academica i Karl Johans gate 47: http://www.uio.no/om/finn-fram/omrader/sentrum/se02/

Påmelding skjer ved å følge denne linken. Følg beskrivelsen i tekstboksen på siden: http://doodle.com/zhk9gepv83eh5vdf

Om du har forslag til saker til agendaen, kan du sende dem inn til n.e.a.flato@nullstudent.jus.uio.no senest to uker før årsmøtet. Oppdatert agenda vil sendes ut senest en uke før årsmøtet, vedlagt sakspapirer. Vi ber medlemmene våre om å ta med seg agenda og sakspapirer elektronisk, om mulig, slik at vi unngår å trykke papir.

Dersom du ikke har anledning til å delta i Oslo, men ønsker å være med via Skype, sender du ditt brukernavn på Skype til n.e.a.flato@nullstudent.jus.uio.no slik at vi kan legge deg inn i en gruppesamtale under årsmøtet.

Merk: Medlemmer som ikke har fått mail med innkalling bør ta kontakt på n.e.a.flato@nullstudent.jus.uio.no.

Vel møtt!

Les også

Bærekraftsnasjon eller oljenasjon?

Les kronikken i NRK Ytring, hvor CSN-styremedlemmene Beate Sjåfjell og Marianne T. S. Holter kommenterer regjeringens siste bærekraftsmelding